Kunstgras

©2015 I Disclaimer en colofon I Algemene voorwaarden Klein-Haasdal 76a I 6333 AL Schimmert I T 06 150 38 774 I info@lumeelandscaping.nl

Kunstgras

Kunstgras is een nieuw, innovatief materiaal dat door zijn natuurlijke uitstraling, milieuvriendelijke en onderhoudsarme karakter steeds populairder wordt. Kunstgras is goed toe te passen op plaatsen waar natuurlijk gras niet goed kan groeien, maar kan ook een goede vervanger zijn van gazon in uw tuin al naar gelang uw wensen.

Kunstgras wordt meer en meer toegepast voor kinderspeelplaatsen, ter voltooiing van valveilige speelondergronden, op balkons waar gras niet of slechts moeilijk groeit en op sportvelden.

 

LuMee heeft gekozen voor de hoogwaardige producten van TigerTurf kunstgras die deze produceert in Groot Brittanië. Daarmee opereren wij samen met het bedrijf Easylawn, waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Haarlem. Wij willen zo bereiken dat u een sterk, betaalbaar, en bovenal schitterend kunstgras op de juiste wijze en met een langdurige garantie krijgt gerealiseerd.

Onderhoudsvriendelijk I Duurzaam I Natuurlijk I Groene uitstraling I Mest- en waterbesparing