Tuinen

Onderhoud

Onderhoud is een van de essentiële elementen in de voortdurende wisselwerking tussen mens en natuur. Bemesten en snoeien zijn bijvoorbeeld een aantal aspecten die een vakkundige aanpak vereisen. Het maakt dat uw tuinlandschap een fascinerende leefomgeving zal blijven.


LuMee Landscaping kan het volledige onderhoud voor u uitvoeren en u zo volledig ontzorgen. We kunnen natuurlijk  ook slechts het voor- en najaar onderhoud verzorgen. Zo houden we de contouren en hoofdstructuren van uw tuinlandschap in stand en zorgen we ervoor dat de conditie behouden blijft om telkens opnieuw een beleving van genot te kunnen ervaren.


©2024 I Disclaimer en colofon  I  Algemene voorwaarden | Klein-Haasdal 76a  6333 AL Schimmert  I  T 06 15038774  I info@lumeelandscaping.nl

We treden graag als tuincoach naar buiten om onze kennis en ervaring met u te delen bij de (her)inrichting van uw nieuwe of bestaande landschapstuin.

Wij komen daarvoor altijd naar u toe, omdat wij ons willen inleven in de ligging van uw tuinlandschap te midden van uw omgeving met haar specifieke lichtinval en bodemgesteldheid. Wij streven er immers naar om uw verwachtingen zo optimaal mogelijk in harmonie te brengen met een geheel waarmee u zich sterk verbonden zult gaan voelen.


Een optimaal ontwerp, sterk rekening houdend met beheerkosten, vormt dan ook steeds een wezenlijk element in onze werkwijze.


Allereerst worden in een vrijblijvend persoonlijk gesprek uw wensen uitvoerig geïnventariseerd.  Belangrijk is vooral dat u zich thuis gaat voelen in uw tuin, dat u een tuin krijgt die bij u en bij uw woning past. Stijl, modern of klassiek, strakke lijnen onderbroken door losse groene vlakken, gazon en beplanting met veel onderhoudsvriendelijke materialen, kleur in alle jaargetijden, alles wordt meegenomen. Ook de functionele aspecten, zoals hoeveel tafels en stoelen er op een terras komen, hoe breed de oprit mag zijn, zon en schaduw, veel of weinig onderhoud, kindvriendelijkheid met speeltoestellen.